The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.

Zenekar Jegyzék

Acid Victoria

 

A MaxiRádió RockFactor című műsorában Kiss Gergő dobos, és Alaque basszeres, az Acid Victoriából volt a vendég 2016 március 2-án.

AltRnatív

A MaxiRádió Stúdiójában Tereszovics Krisztián, Dósa Dénes, és Hera Mátyás foglalt helyet 2016.június 15-én!

Anxius

Tenyei József, és Perec Attilával (Anxius) készült beszélgetés a MaxiRádió - RockFactor műsorában 2016. 02.17-én.

Balsors

Bartuska Lajos, a Balsors zenekar frontembere 2016.01.27-én adott interjút a MaxiRádió Gyöngyös FM 92.4 MHz, RockFactor adásában! A beszélgetés szünetében a zenekar dalai hallhatóak.

Beatrice

Feró Június 1-án adott 2 órás interjút a MaxiRádió RockFactor műsorában. A beszélgetés Feró szokásához híven remek hangulatban telt, olykor pikáns elemekkel tarkítva! Nagy megtiszteltetés volt a számomra vele beszélgetni!

Bikini

Exkluzív beszélgetés, elfeledett történetek, megpróbáltatások, és sikerek Lajos életében! A Hallgató betekintés kap abba a korba, mikor még üldözték a rockzenekarokat, és azon fáradoztak az elvtársak hogy ellehetetlenítsenek minden nézetükkel ellentétes megnyilvánulást. De Lajos kitartása mellett végül az ellenlábasok beadták a derekukat, és szabad utat kaphatott a Bikini zenekar. A rendszerváltás újabb nehéz döntés elé állította D. Nagy Lajost, és zenekarát. Az idő viszont őket igazolta! A Nemzet pulzusán tartva ujjukat, továbbra is töretlen lendülettel mondják ki amit nem szabad! Iratkozz fel a RockFactor Youtube csatornájára, és hallgasd meg a többi érdekes interjút is!

Black Jack

A RockFactor vendége 2016.01.13-án Kristóf Milán volt, a Black Jack zenekar gitárosa! A riportban elhangzik, hogy miért dugdosta 2 hétig az első hangszerét az ágy alatt, és hogy milyen volt Mongóliában, ahol világsztárként fogadták előző zenekarával, valamint a Zorall zenekarral éveken át tartó kapcsolatukról, és még sok zenekari esemény is helyet kapott a beszélgetésben!

Bloodtech

2015 június 24-én sugárzott interjú.

A riport zenék nélkül, nyers állapotban került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében! Látogass el a RockFactor facebook oldalára is! http://www.facebook.com/rockfactorhungary

Cherokee

2016 első interjúja Kéri Zoltánnal, a Cherokee zenekar bőgősével! Zoltán mesélt a kezdeti nehézségekről, a megalakult jelenlegi zenekarukról, és arról, miként forrta ki magát a Cherokee a fazékból!

Chrome RT

A Chrome RT zenekar dalaival megspékelt interjút hallgathatjátok meg, a RockFactor előadásában!

 

Code Civil

2015 június 10-én sugárzott interjú. A riport zenék nélkül, nyers állapotban került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében! www.facebook.com/rockfactorhungary

Custom Blues

Gebhard Tamás volt a műsor vendége 2016.05.01-én. Tamás életútját jártuk be 2 órában.

Depresszió

A Depresszió zenekarból Kovács Zoltán (Basszista), és Halász Ferenc (Énekessel)
készült interjú.

Dream Combination

2015 június 17-én a MaxiRádióban sugárzott interjú. A felvétel Skype-os kapcsolattal történt!

Ego Project

2015 október 28-án készült interjú! Beloberk István, az Ego-Project zenekar vezetője, és a Kalapács Zenekar basszistája adott interjút a RockFactornak! A riport zenék nélkül került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülésének érdekében!

Face Bang

A MaxiRádió RockFactor műsorának vendége, az elbűvölő bájjal felvértezett Keresztes Kriszta énekes, és a "Szíriában gitárt faragó" Tóth Balázs basszista volt. A pattanásig feszült interjú legvégén elszakadt a cérna, ami a gyógyszereket tartotta, és mind elgurult! :D Meghallgatás csak saját felelősségre!

Falcon

2015. Október 14-én készült interjú! A zenekar 2 tagja (Centi-ének gitár, Várhegyi Ádám - dob), és Molnár Károly - menedzser voltak jelen a MaxiRádió stúdiójában! A hiányzó tagok: Nagy Dmitrij (Gyima) - gitár, Herceg Richárd - basszusgitár (Ricsi a műsor vége felé telefonon bekapcsolódott)

Hungarica

2016 március 9-én készült interjúban Norbi mesélt arról, miként került a zene közelébe, a Moby Dick, és a Hungarica megalapításáról, betiltott koncertekről, és arról, miként keverték bele a Hungarica zenekart a Broadway jegyiroda ellen irányult támadásba.

Jolly Jackers

Faragó István (Sztivi) 2016 február 10-én mesélt a MaxiRádióban a zenei pályafutásáról! A beszélgetések szünetében hamisítatlan Iris Folk Punk dalokat celebrál a Jolly Jackers!

Jump Rock Band

Tiszafüreden készült felvétel a zenekarral. A riporter Ladányi Zsolt (RockFactor)

Kalapács József

Székelyföldi turnéja közben adott interjút a MaxiRádiónak Kalapács József!  A videó zenék nélkül került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében!

Kashmir

A MaxiRádióban 2015. Július 22-én sugárzott interjú.

Segítsd a rockzenét! www.facebook.com/rockfactorhungary

Kerecsen

A MaxiRádió-RockFactor vendége 2015 október 21-én Varga Zsolt, a Kerecsen zenekar vezetője volt!

Koroknai Árpád

2015 július 15-én sugárzott interjú. A riport zenék nélkül, nyers állapotban került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében! Segítheted a Rockzene médiaszereplését, egy lájkal a www.facebook.com/rockfactorhungary oldalnak!

Lelle (Zelenák Andrea)

Zelenák Andrea (Lelle) volt a vendége a RockFactor november 18-i adásának!

Levi Fantasy

Csiszér Levente - Cool Head Klan (2000-2004), Kárpátia (2003-2011) csak hogy az ismertebb zenekarokat ismertessem, de zenélt együtt Maksa Zoltán humoristával, és Demjén háttérzenekarában is járta az országot.. A Levi Fantasy Projektjével a mai napig a köztudatban érzékelhetően nagy hatással bír. Az interjú 2016.05.04-én készült.

Long Road

A MaxiRádióban 2015.10.7-én készült interjú! A műsorvezető Ladányi Zsolt. Vendég, a Long Road zenekar!

Loose Liver

A gyöngyösi illetőségű zenekar 3 tagja, Szántó János "Puci" - ének; gitár, Szabó Kornél - gitár; szájharmonika, és Ágai Péter - Dob, volt a RockFactor vendége 2016.05.18-án.

Magor

Moby Dick

Mytra

Futurisztikus rockzenét játszó csapattal készült beszélgetés!

New Friend Request

2015 április 17-én készült interjú Gyöngyösön az MMK-ban diktafonnal, a MaxiRádió részére!.

A riport zenék nélkül került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében! 

www.facebook.com/rockfactorhungary

Omen

Székelyföldi turnéja közben adott interjút a MaxiRádiónak Kalapács József! A videó zenék nélkül került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében!

 

 

Ossian

A RockFactor vendége Paksi Endre! 2015.05.06-án készült interjú. Sajnos a kiadók letiltották a dalokat, ezért ez egy zene nélküli nyersanyag.

P. Box

P.Mobil

2016 május 25-én adott interjút Lóránt a MaxiRádió RockFactor műsorának. Nagy léptekkel végiggyalogoltunk Lóránt zenében eltöltött évein úgy, hogy egy kis viccelődés is belefért.

Paddy And The Rats

A Paddy And The Rats 3 tagja a gyöngyösi fellépésük előtt beugrott hozzám. Kutyaharapások okozta gitárórák, és köcsögdudák fejésének keresztmetszetében telt a beszélgetés! Nevetés nélkül nem úszod meg!

Phoneix RT

Puss Tamás, a Phoenix RT zenekar vezetője 2015 november 11-én adott interjút a RockFactornak!

Piramis

Gábor április 20-án adott interjút a MaxiRádió-RockFactor műsorában! Beszélgetésünkből kiderült, 76-ban gyerekkorában Jugoszláviában járásuk mekkora hatással volt az életére, és az 1980-ban alakult Steel Rock zenekarától, az Ossian-on keresztül a jelenlegi Piramis, Omen-ig milyen út vezetett.

Pokolgép

Székelyföldi turnéja közben adott interjút a MaxiRádiónak Kalapács József!  A videó zenék nélkül került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében!

Ragadozók

A Ragadozók zenekar lecsap a füleitekre! Hallgassatok rájuk!

Rebel

2015 július 1-én készült beszélgetés Carlo-val. A felvétel a MaxiRádióban készült. Az interjú zenék nélkül került feltöltésre!

RockFactor (T.Erika, Joze)

T. Erika, a Képes Rocksztorik főszerkesztője, a P. Mobil, az Ego Project, és még sok más zenekar hivatalos fotósa, valamint Joze, rockzenei szakújságíró, kritikus, menedzser volt a vendégem június 7-én. Az interjú a rockzenekarok segítőinek, háttérmunkásinak objektíven bemutató beszélgetését tartalmazza, a résztvevők kedvenc, és meghatározó dalaival!

Rocksystem

2016 január 20-án, a MaxiRádióban (Gyöngyös FM 92.4 MHz)készült interjú! Résztvevők: Fekete Zsolt-ének; Kun Laci-gitár, vokál; Schreiber Laci-Basszusgitár.

Rómeó Vérzik

A felvétel a MaxiRádióban, Gyöngyös FM 92.4 MHz, 2015 december 16-án készült, a Rómeó Vérzik zenekar frontemberével! Iratkozz fel a RockFactor Youtube csatornájára, és hallgasd meg a többi interjút is! Az interjú zenék nélkül került feltöltésre!

Rudán Joe

A hazai Rockélet egyik legmeghatározóbb énekese Rudán Joe! A Coda, Dinamit, P. Mobil, és Pokolgép együttesekben vált ismerté aktivitása, de az interjúból az is kiderül, hogy melyik zenekarban kezdte, és milyen sikereket ért el az életben Joe! Első szólóalbuma 50. születésnapja alkalmából készült, és a jövőbeni terveit is megosztotta a MaxiRádió hallgatóival Rudán Joe!

Selfles Abuse

A Selfless Abuse zenekarból Chucky Hewitt- énekes, és Rob Canvas- gitár, szólógitárossal készült beszélgetésünket hallgathatjátok meg, a MaxiRádió-RockFactor műsorában! (2015 09.30.)

Szfinx

 

Március 26-án Debrecenben a Roncs bárban egy koncert erejéig összeáll a Szfinx! Koroknai Árpit a zenekar énekesét kérdeztem a részletekről!

Szupersztráda

2015 július 8-án sugárzott interjú.

A riport zenék nélkül, nyers állapotban került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében! Segítheted  a Rockzene médiaszereplését,  egy lájkal a www.facebook.com/rockfactorhungary oldalnak!

T!LT

A MaxiRádió Gyöngyös FM 92.4 (RockFactor) vendége a T!LT zenekar volt augusztus 26-án!

Tankcsapda

A MaxiRádióban 2015. Július 29-én sugárzott interjú.
Segítsd a rockzenét! www.facebook.com/rockfactorhungary

Treff

2015 június 3-án sugárzott interjú.

A riport zenék nélkül, nyers állapotban került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülése érdekében!

www.facebook.com/rockfactorhungary

Twin City

2016. március 23-án Jung Andrea, és Jung Norbert ex (Pokolgép, Sing Sing, Dirty Dance, Cool Head Klan gitárosa) jelenlegi Ego-Project volt a RockFactor vendége! Andrea a Twin City-n kívül, reklámokhoz, rajzfilmsorozatokhoz kölcsönzi hangját, dalszöveget, verset, prózát ír, valamint zenei témájú videósorozathoz készít riportokat. Norbert zenekari teendői mellett, saját márkanév alatt egyedi gitáreffektek- és erősítők fejlesztésével, építésével foglalkozik, valamint a Jarvi Music hangmérnöke és a HangKépző gitártanára.

VálaszÚt

2016 április 06-án készült interjú Szebelédi Zsolttal, a VálaszÚt zenekar alapítójával, aki emellett még a P.Mobilban dobol!

Vicky Sunday

Vicky 2016. február 24-én adott interjút a MaxiRádió RockFactor műsorának!

Viharmadarak

A MaxiRádió Gyöngyös FM 92.4 MHz RockFactor műsorának a vendége a Viharmadarak zenekar volt 2015 11.11-én. A beszélgetés teljes egészében került feltöltésre, a zenekar dalaival!

Yes We Do

2016. március 30-én Sebestyén Zoltán, a Yes We Do project atyja volt a vendégem!

Zorall

2016. február 3-án adott interjút a MaxiRádió-RockFactor műsorában Hangya! Beszélgetésünkből kiderül, hogy kezdődött a zenei pályafutása, egészen a napjainkig! Az interjú zenék nélkül került feltöltésre, szerzői jogviták elkerülésének érdekében!

The browser should render some flash content, not this. Go to Adobe Page and Download Adobe Flash Player Plugin.zsupsz fel!